...
     
Do Nothing
maandag 09.10.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

maandag 09.10.2023

deuren

Do Nothing

locatie

Cactus Cafe

opstelling staand
Do Nothinguk20:30

Do Nothing is een viertal uit Nottingham met een duidelijke voorliefde voor de sound van Roxy Music, Talking Heads en Pulp. Kenmerkend voor de band is de scherpe pen van frontman Chris Bailey, die elk nummer van Do Nothing doet klinken als een klein psychodrama. Alsof je binnenstapt in een luide pub waar de met pints gelardeerde conversaties van de stamgasten met elkaar versmelten, vuurt Bailey in sneltempo oneliners en non sequiturs op je af. Daarbij zorgen bassist Charles Howarth, drummer Andrew Harrisson en gitarist Kasper Sandstrom voor een even uitgepuurde als opwindende backingtrack. 

Lees verder...

Do Nothing doet al een tijdje rondjes in de Britse muziekpers en radio en steunt op een hele goeie livereputatie. Voer voor fans van Wet Leg, Yard Act, en - waarom niet - Arctic Monkeys.

“The results are in, and it looks like everybody gets a big old slice of nothing”, klinkt het op hun break-out single 'Lebron James', maar als je het ons vraagt zit er goeie kans in dat Do Nothing toch met een stuk van de taart naar huis gaat. Hun debuut 'Snake Sideways' staat gepland voor juni. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->