Compact Disk Dummies
Roméo Elvis X Le Motel © Athos Burez
The Whatevers © Guillaume Kayacan

Compact Disk Dummies b

Roméo Elvis X Le Motel b

The Whatevers b

Villa Bota Student Love Show

<Student Welcome>
do 12.10.2017
21:00

I.s.m. Brugge Studentenstad.

Loading Ticket Info
Compact Disk Dummies 

In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Ze lieten geen spaander heel van het aanwezige publiek en de jury, die hun stomende electrorock met een gouden plak beloonde. Vijf jaar later, en met debuutalbum ‘Silver Sounds’ onder de arm, staat een optreden de Compact Disk Dummies meer dan ooit garant voor een kolkende dansvloer!

Roméo Elvis X Le Motel 

Bruxelles arrive! Vanuit onze hoofstad waait een nieuwe storm door de Europese hiphop. Helemaal aan de top: Rapper Roméo Elvis. Zijn ‘Morale II’, samen met producer Le Motel, is een visitekaartje van formaat. Single ‘Diable’ kwam meteen binnen als hotshot op Studio Brussel, en er komt nog meer aan. Roméo Elvis en Le Motel brengen hun energieke hiphopshow naar de Student Welcome!

The Whatevers 

Hasselts finest draaien alles waar een beat in zit en op gedanst kan worden. In hun thuisstad zijn hun ‘Whatever!’ parties een waar begrip. Daarnaast vind je The Whatevers met grote regelmaat terug op Studio Brussel, Pukkelpop, Tomorrowland en Laundry Day. Perfect voor wie zijn hits het liefst strak gemixt voorgeschoteld krijgt!