...
     
King Shiloh Soundsystem - All nighter + Warm up by Lidj Shiloh
zaterdag 01.04.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 01.04.2023

deuren

Warm up by Lidj Shiloh

King Shiloh Soundsystem

einde

locatie

Cactus Club

leeftijd 16+

opstelling staand
King Shiloh Soundsystemnl23:00

'The Healing of the Nations' Sound System from Amsterdam, Europe’s ground-breaking sound


King Shiloh Soundsystem, gevestigd in Amsterdam, is een internationaal, onafhankelijk roots reggae & dub soundsystem, opgericht en geïnspireerd door Jah Rastafari in 1991. Het ultramoderne 40 kW 6-way stereo soundsystem staat. King Shiloh staat bekend als 'the traveling sound' en is verantwoordelijk voor het oprichten van enkele van de meest legendarische evenementen van de vroege jaren 2000.


Het King Shiloh Majestic Music Label is een van de meest succesvolle in zijn genre. Sinds de eerste release in 1997, is er een indrukwekkende catalogus met topreleases opgebouwd, met onder andere enkele van de grootste vocalisten van deze tijd. In nauwe samenwerking met producer Dub Creator en Iyah One, levert de Shiloh family heel wat unieke dubplates. Andere producties van Gussie P, Disciples, Vibronics enz. vonden allemaal hun plaats op het label. Bereid je voor op een unieke  soundsystem-ervaring tijdens Dub Revolution! King Shiloh family all night!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->