...
     
Bobby Oroza
maandag 02.10.2023

Wegens gezondheidsredenen moet Bobby Ozora zijn show op maandag 2 oktober in Cactus Cafe in Brugge helaas annuleren.

 

Dit is het statement van Bobby Ozora:

To my great regret I’ve had to cancel “Oro y Zafiro” Tour of EU and UK.
At this point I’m simply not able to pull this one through.
My sincere apologies to everyone who worked hard to make this happen and to everyone who purchased tickets and made arrangements.
Thank you for all the heart warming messages and wishes for recovery.
I’ll see you all with renewed energy and strength when the time is due.

I wish to send you all strength and courage in your personal battles and times of distress

Loading Ticket Info
Wanneer:

maandag 02.10.2023

deuren

locatie

Cactus Cafe

opstelling staand

 

Bobby Orozafi

De finse lovesong-balladeer Bobby Oroza huist op Big Crown, het steeds aangenaam groovende label van Leon Michels (El Michels Affair) waar ook Surprise Chef, Lee Fields en Holy Hive lid van de familie uitmaken. Als zoon van een Boliviaanse moeder en Finse vader groeide Oroza op in het multiculturele oostelijk deel van Helsinki, waar hij toegang had tot de uitgebreide platencollectie van de familie. Moeder gaf muziekles en zong tango, vader was jazzgitarist, en de muziek waar de jonge Bobby mee grootgebracht werd ging van Zuid-Amerikaanse folk, over Motown classics tot Doo-wop crooners en platen die zijn vader oppikte in West-Afrika. Wie Bobby Oroza hoort voelt meteen de warme liefde voor tijdloze muziek met een kloppend hart.

 

 

Lees verder...

Als romantische crooner performt Bobby Oroza als een moderne dandy, met potloodsnor en piekfijn uitgedost. Zijn warme tenor wordt gedragen door zijn gitaarspel dat hij afkeek van Django en Jazz. Met ‘This Love’ en ‘Get On The Otherside’ heeft Bobby Oroza twee prachtige platen onder de arm. Getipt als de beste Europese soulzanger van het moment. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->