© Bird and Frog
© Bird and Frog
© Bird and Frog
Benenwerk

Benenwerk 2021 geannuleerd

 

Het rijk van de herwonnen vrijheid lijkt steeds meer in zicht! Toch wordt ook de zomer van 2021 er eentje waar we de corona-spelregels nog moeten volgen, ook voor de organisatie van evenementen en festivals. Hierdoor werd ondertussen duidelijk dat de organisatie van Benenwerk 'Ballroom Brugeoise', met zijn meer dan tien podia verspreid over de Brugse binnenstad, ook dit jaar helaas geen optie is.

 

Voor een volgende editie is het uitkijken naar zaterdag 13 augustus 2022.

 

Haal tijdens  Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

 

Keer met VJ ALEX VAN OOSTROM terug naar de hoogdagen van de DISCO of gooi je dansgewijs met een groep vrienden op de nummer 1 hits uit de periode 1950 - 2000 tijdens het 'BAL DES AMIS' op de Markt.

 

Op de MODERN STAGE vieren rhythm & blues, swing en rock & roll hoogtij onder impuls van LAURA B & HER BAND. De LATINO STAGE neemt je dan weer mee op een danstrip richting Cuba, de bakermat van son en salsa.

 

Dans dit jaar opnieuw de TANGO in het Provinciaal Hof. Dancehall, afro, soca of kuduro én trillende billen geven dan weer de toon aan op de nieuwe DANCEHALL STAGE op het Schouwburgplein.

Of is de CLUBBIN' STAGE op de Vismarkt meer jouw ding? EPPO JANSSEN, THE WHATEVERS en CARLAMOTE zorgen er alvast voor de juiste tracks en beats, met een eigenzinnige mix van house, coole funk, zwoele r&b en de nodige hiphopknallers!

 

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!

 

Benenwerk is een co-productie van Stad Brugge en Stricto Tempo vzw i.s.m. Cactus Muziekcentrum vzw.