Portland b

do 07.12.2023
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Helaas wordt het concert van Portland op 7 december uitgesteld wegens de revalidatie van Jente. Samen met de band gaan we op zoek naar een nieuwe datum.
Alle ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. We wensen Jente veel sterkte bij zijn herstel.


Volledig statement van Portland:

Lieve mensen,

Helaas neemt mijn herstelperiode meer tijd in beslag dan verwacht vanwege een chemokuur. Hierdoor moeten we ook de aankomende shows van het najaar in België en Nederland uitstellen
Ik beloof jullie dat ik er alles aan doe om zo snel mogelijk terug op het podium te kruipen en jullie het beste van mezelf te geven. Want mensenlief, wat mis ik jullie! Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle steun en geduld tijdens deze uitdagende periode. Ik kijk er naar uit om jullie in 2024 terug te zien

Portland forever.

 

Jente

 

Heb je vragen over je ticket? tickets@cactusmusic.be

 

Portland 

Sinds het prille begin raakt de hazey dreampop van Portland een gevoelige snaar. Uit de vriendschappelijke, bij momenten amoureuze maar ook kwetsbare band tussen Jente Pironet en Sarah Pepels groeide een uniek muzikaal project met de persoonlijke en creatieve verhouding tussen twee polen als spil. Met hun vroege hit ‘Pouring Rain’ en hun overwinning bij De Nieuwe Lichting 2018 kwam Portland door de grote poort binnen, om te bevestigen met legendarische en emotionele optredens op Rock Werchter en Pukkelpop. Hun debuutalbum ‘The Colours Will Stain’ in 2019 en nominaties voor de MIA’s in 2020 volgden. Met ‘Lucky Clover’, ‘Killers Mind’ en ‘Aftermath’ bouwde de band in korte tijd een mooie verzameling hitsingles uit.

Lees verder...

Eerder dit jaar trok Portland samen met producer en songwriter Oli Bayston naar Londen voor hun tweede album ‘Departures’, en je herkent hen in dit seizoen van Liefde Voor Muziek. Vlak voor de release van ‘Departures’ kondigde Sarah haar vertrek aan, wat de band niet belet om nu ook live een mooi nieuw hoofdstuk toe te voegen aan hun verhaal. Met een nieuwe sparringpartner trekt Jente deze zomer naar een select aantal zomerfestivals, waaronder Cactusfestival. Wie Portland moest missen in ons prachtige park, of gewoon de magie van één van onze mooiste melancholische indierock acts opnieuw wil beleven, krijgt een herkansing in Cactus Club!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
18.10
2023
woensdag
woe
18.10
2023
woe
Isbells
Intieme, melancholische indiefolk van eigen bodem - nieuw album 'Basegemiti'
Isbells
Cactus Club
19:30
Loading Ticket Info
17.11
2023
vrijdag
vrij
17.11
2023
vrij
Warhaus + Noonzy
Balthazars Maarten Devoldere presenteert zijn derde album
Warhaus + Noonzy
Cactus Club
19:30
Loading Ticket Info
18.11
2023
zaterdag
zat
18.11
2023
zat
Warhaus + Noonzy - Extra Show
Balthazars Maarten Devoldere presenteert zijn derde album
Warhaus + Noonzy - Extra Show
Cactus Club
19:30
Loading Ticket Info