...
     
Slimmah Sound & Lyrical Benjie + Waga Waga Soundsystem + Forward Fever & Kologne
zaterdag 21.10.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 21.10.2023

deuren

Waga Waga Soundsystem

Forward Fever & Kologne

Slimmah Sound & Lyrical Benjie

locatie

Cactus Club

opstelling staand

I.s.m. Forward Fever

Slimmah Sound & Lyrical Benjienl00:30

Sinds 2005 brengt Tim ‘Slimmah Sound’ Baumgarten deep roots en heavy dub releases uit op zijn eigen Roots Tribe label, maar ook op andere platenlabels waaronder King Shiloh's Majestic label, Bush and Shadow en Deep Root/Universal Egg. Stuk voor stuk zijn ze uitgegroeid tot gegeerde collectors items. Daarnaast leverde Slimmah Sound in het verleden dubplates aan top notch soundsystems van over de hele wereld.

Lees verder...

Na een pauze is Slimmah Sound weer helemaal terug en volop bezig met het producen van nieuwe muziek in zijn zelfgebouwde studio en werkt hij aan nieuwe releases met verschillende zangers en instrumentalisten.

Op deze nieuwe editie van Dub Revolution brengt Slimmah Sound Lyricial Benji mee. We mogen Lyrical Benjie gerust een van de meest getalenteerde zangers van het Europese vasteland noemen. Naast een heleboel gesmaakte singles, bracht hij ook enkele succesvolle showcase albums uit, waaronder ‘Firm In Jah’ met Slimmah Sound. In het verleden deelde hij al het podium met o.a. King Shiloh, Selassie I Soundz en locals Crucial Alphonso en Unlisted Fanatic.

Waga Waga Soundsystemb22:00 & 02:30

Waga Waga soundsystem maakt sinds enkele jaren naam in België met hun soundsystem evenementen Rise Up en Wadada Festival.
Hoog tijd om één van de meest actieve crews van het land te verwelkomen op Dub Revolution! Full sound & Full vibes met The Red Gold & Green Dub Machine!

Forward Fever & Kologneb & jam23:30

Oral Kirk Brown a.k.a. Kologne groeide op op het platteland in Linstead, Jamaica en begon al op jonge leeftijd te zingen. Zijn talent werd al snel opgemerkt en hij wordt gevraagd om op te treden op een resem evenementen. Eind jaren ’80 leert Kologne producer Fatis 'Xterminator' Burrell kennen. Die brengt hem in contact met een andere grote naam in de reggae-wereld: Sizzla. Die neemt Kologne mee op Europese tournee, wat de aanzet voor een succesvolle solocarrière betekent.

Lees verder...

Door de jaren heen bracht Kologne heel wat eigen materiaal uit zoals de EP ‘Ease Off’ in 2018 en het full album ‘A New Chapter’. Hij werkte in het verleden samen met grote namen als Max Romeo, Linval Thompson, Rupert McKenzie, Roots Radics, Turbulence, Juicy Badness en Sidney Mills. Op Dub Revolution presenteert hij samen met onze vaste partner Forward Fever een aantal nieuwe tracks van hun komende album 'Strive'!

Forward Fever heeft sinds hun ontstaan eind jaren '90 niet stilgezeten. Ze deelden het podium met een hele resem artiesten uit de reggae- en dubscene in binnen- en buitenland. Naast hun dj-sets zijn ze ook productief in de studio. Hun eerste single, 'Rasta We Rasta' met Danny Red, Idren Natural en Jamma Dim werd een anthem in de soundsystemwereld.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->