...
     
Sicaria + AliA + DJ Friendzone
vrijdag 24.03.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 24.03.2023

deuren

Dj Friendzone

AliA

Sicaria

locatie

Cactus Club

leeftijd 16+

opstelling staand
Sicariauk01:30

Recht uit Londen: deze 'Morrocan Princess of Dubstep' . Als Sicaria zet Lou Nour de missie van haar dubstepduo Sicaria Sound voort, met liefde voor de legacy, maar altijd met de blik vooruit. Haar sets, die invloeden van haar Noord-Afrikaanse achtergrond linken met de ratelende subs en 140 bpm riddims van haar thuisstad, introduceren dubstep aan een nieuw publiek.

 

Sicaria krijgt support van NTS, Rinse FM, BBC 1 & 1 Extra, Boiler Room en DJ Mag, is resident op Mala’s Deep Medi Nights en was één van de revelaties van Horst 2022.

 

AliAb00:00

Als dj en curator staat AliA bekend voor haar scherpe oren, puntgave smaak en eclectische dj-sets, gaande van funk en soul over hiphop tot jungle en house. AliA voelt de dansvloer als een veteraan, heeft de platenbak van een cratedigger, en mixt alles met flair, ondanks haar jonge leeftijd. Lefto, Carista en Mr. Scruff zijn fan en samen met DTM Funk stelde ze de compilatie Black Gravity Rhythms samen. Met haar sets maakte ze furore op Horst, WECANDANCE en Dour en is ze een graag geziene gast in de Brusselse C12.

Dj Friendzoneb22:00
Binnenkort meer info...
<Clubsteppin>