...
     
Play-It! Jamsession #3
donderdag 07.12.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

donderdag 07.12.2023

deuren

locatie

Cactus Cafe

opstelling zittend

I.s.m. Metronoom

Play-It! Jamsession

Er is meer in het leven dan alleen op zolder wat aan een instrument zitten prutsen. Daarom hebben we zeer goed nieuws voor muzikanten die graag met gelijkgestemden de snaren/stokken/toetsen kruisen in meer dan aangename akoestische omstandigheden. De legendarische Play-It Jamsessions zijn namelijk terug van lang weggeweest. Ontstaan in de krochten van de oude Cactus Club, schielijk van het programma verdwenen in onze dakloze jaren maar nu in ere herstelt met dank aan onze nieuwe partner Metronoom!


Een winnend recept hoeft niet gewijzigd, dus we gaan nog steeds voor de beproefde formule: we voorzien een podium, PA en basic backline (je mag je dubbele basdrum en loeier van een Marshall versterker dus thuislaten), jij brengt je talent en je favoriete instrument mee op afspraak.
Metronoom stuurt een master of ceremony die met zachte hand er voor zorgt dat alles vlot draait en iedereen samen kan spelen, wij schakelen een geluidstechnieker in zodat het toch een beetje gaat klinken.

De Jamsessies gaan vanaf oktober door op elke eerste donderdag van de maand, afwisselend in Cactus Café en Metronoom. Eerste afspraak op donderdag 05/10 in Cactus Café, daarna op 02/11 bij Metronoom en op 07/12 in Cactus Café.