...
     
High Vis + Wrong man
dinsdag 14.02.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

dinsdag 14.02.2023

deuren

Wrong Man

High Vis

locatie

Cactus Club

opstelling staand
High Visuk21:30

Hoewel High Vis bestaat uit alumni van enkele van de meest gevierde bands uit de UK hardcode was hun debuut ‘No Sense No Feeling’ een album dat zich niet liet beperken door de regels van één genre of scene. De intensiteit en passie van hardcore is het pompende hart van de groep, maar met invloeden van post-punk en britpop is het duidelijk dat High Vis zich nooit zou laten beperken in wat ze wel of niet kunnen spelen. Een reactie op hun geliefde maar soms ook conservatieve hardcore scene.


Met hun tweede album ‘Blended’, uit op het straffe DAIS-label, toont High Vis z’n ware emotionele en muzikale bereik. Het is een plaat vol anthems die recht uit het hart komen en doen denken aan Britse monumenten als The Stone Roses, Gang Of Four, Joy Division en zelfs Oasis, met de kracht en energie van hardcore in de kern. Frontman Graham Style’s directe lyrics gaan daarbij over ‘working class struggle’ en schuwen ook de grote politieke thema’s niet, zoals het een goeie punkband betaamd.


Op het podium speelt High Vis met de energie van een hardcore band: emotioneel, in your face en met de voeten vooruit. In hun thuisland bouwden ze met hun wilde livereputatie een flinke fanbase uit. Een nieuwe act in de springlevende hardcore scene die op het punt staat om crossover te gaan. Voor fans van Ceremony, Turnstile en The Armed. Breaking Waves!

Wrong Manb20:30

Wrong Man werd in 2021 gevormd door een bende vrienden die een gezamenlijk verleden hebben in verschillende bands en muzikale projecten. Met een gedeelde liefde voor een wijd spectrum aan muziek en een achtergrond in hardcore en punk, drijft de muziek van Wrong Man op de spanning tussen luide gitaren, subtiele melodieën en een dikke bluesgroove.

 

Lees verder...

Post-hardcore, post-punk, alt rock of MTV's 120 Minutes zijn referenties, maar laat je vooral zelf verrassen door Wrong man. Hun eerste EP “Who Are You” komt uit begin ’23 en ondertussen is de band al bezig aan een opvolger.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->