Dr Lektroluv © Chris Davison

Dr Lektroluv b

Ed & Kim b

Jaegher b

vr 10.02.2023
16+
staand

I.s.m. Stricto Tempo

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Ed & Kim
Dr Lektroluv
Jaegher
Dr Lektroluv 
01:00

Hét groene, half menselijke en bebrilde gezicht van de elektro blijft de buzzing basslines en four-to-the-floor-beats aan 130 bpm de wereld rondsturen. Als pionier die in de nillies een hele generatie ravers in contact bracht met de tracks van Vitalic, Boys Noise, Justice, Digitalism, Miss Kittin, Crookers en Booka Shade zette Dr Lektroluv het genre definitief op de kaart. Weinig is geweten over de mysterieuze, twee meter grote verschijning, maar zijn gave om met een stevige en verslavende mix van big-room sounds, harde 4-4 beats en jacking house een elektrische storm over elke dansvloer los te laten kent ondertussen iedereen. Let the doctor heal you with his music!

Ed & Kim 
22:00

Als resident dj’s van Pukkelpop hebben Ed & Kim enkele van de grootste boiler room-momenten op hun naam staan. Daarnaast stonden ze mee aan de wieg van het legendarische radioprogramma Switch, hét danceprogramma op Studio Brussel. Van Tomorrowland, Dour, Laundry Day en Extrema Outdoor tot underground clubs als Culture Club, Fill Collins en Café D'Anvers, overal brengen Ed & Kim de dansvloer onder stroom met hun eclectische stijl en rijkelijke kennis van een kwarteeuw dansmuziek. Na een korte pauze, ingegeven door gehoorproblemen, is het partystarting duo van de Belgische dance terug voor selecte présences. Ooit waren ze er bij in de oude Cactus Club in de Sint-Jakobsstraat, nu zijn ze terug in onze nieuwe boite.

Jaegher 
03:00
Binnenkort meer info...
<Club Cactus>

Er is een nieuwe dansvloer in town! Onder de noemer Club Cactus bouwen we de Cactus Club om tot een stomende boiler room voor de beste feestjes die doorgaan tot de vroege uurtjes; de place to be voor dj-sets van de hipste platenruiters uit binnen- en buitenland. Clubben op de dikste housebeats, raven op donkere techno, skanken op drum’n’bass of bouncen op de beste hiphop grooves: anything goes!