...
     
Travis Birds
vrijdag 21.01.2022

Dit concert wordt uitgesteld. We gaan samen met de band op zoek naar een nieuwe datum. Zodra hier meer info over is, worden ticketkopers op de hoogte gebracht.


Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

Een geldig Covid Safe Ticket (CST) en het dragen van een mondmasker is verplicht bij alle concerten van Cactus Muziekcentrum.

Meer info vind je hier.

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 21.01.2022

deuren

opstelling staand
Travis Birdses

Wie zich al waagde aan de nieuwe Spaanse topserie 'The Pier' ('El Embarcadero' – te bekijken op VRT.nu, tip!), van de hand van de makers van El Casa Del Papel, herkent meer dan zeker meteen ‘Coyotes‘ van Travis Birds. Het openingsnummer van de serie heeft immers dezelfde intensiteit en klasse die Rodrigo Amarante toevoegt aan 'Narcos', Mogwai aan 'Les Revenants' en Apparat aan 'Dark'.

De Madrileense Travis Birds is natuurlijk meer dan één nummer. Haar muziek, een mix van elementen uit flamenco en pop, bezit een unieke ruwheid die doet denken aan Tom Waits en PJ Harvey. Travis Birds is rauw, krachtig, gepassioneerd en gezegend met een karakteristieke stem die hoofden doet draaien. Haar muziek klinkt als de soundtrack van rommelige zuiderse straten, terrasjes onder uitgespannen waslijnen en kleurrijke personages weggelopen uit een film van Almodóvar. Goed voor de Spaanse inzending naar het belangrijke showcase festival Eurosonic. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->