...
     
Mega Bog
donderdag 24.03.2022

Op dit moment staat de coronabarometer op code geel. Onze concerten kunnen doorgaan op de volledige capaciteit en een mondmasker en geldig Covid Safe Ticket zijn niet langer nodig.

Meer info over de coronamaatregelen bij onze concerten vind je hier.

Loading Ticket Info
Wanneer:

donderdag 24.03.2022

deuren

Mega Bog

opstelling staand
Mega Bogus20:45

Mega Bog is het muzikale moederschip waarmee de Amerikaanse artieste Erin Birgy haar fantasievolle chamberpop op de wereld loslaat. Met haar rijke en onvoorspelbare muziek, opgebouwd uit elementen uit folk, jazz-arrangementen en zachte likjes psychedelica balanceert Birgy al zes albums lang op het slappe koord tussen pop en experiment. Als sonische droombeelden ontvouwen haar platen zich in een polychroom klankenpalet, terwijl de muziek verschillende kanten opspringt. Om plotsklaps samen te komen in die kleine momentjes waarvan de haren op je arm gaan rechtstaan.

 

Het wonderlijke ‘Life, and another’ (2021), coproduced door Big Thief’s James Krivchenia, is opnieuw een bochtig meesterwerkje dat door Pitchfork werd beloond met een dikke 8.0. Dichter bij huis mag Mega Bog ook Knack Focus en OOR tot fans rekenen en werd ze door curator Cate Le Bon uitgenodigd voor de editie van Sonic City festival in 2019. Onberekenbaar, fascinerend en uniek. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->