...
     
Lala Lala
zaterdag 29.01.2022

Dit concert werd geannuleerd. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht via mail. Tickets worden terug betaald.

 

Vragen over je ticket? Neem contact op via tickets@cactusmusic.be.

 

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 29.01.2022

20:00 deuren

opstelling staand
Lala Lalaus

Als Lala Lala maakt de Amerikaanse singer-songwriter Lillie West wavy indie rock. Haar vorige album, het in 2018 uitgekomen 'The Lamb' koppelde introspectieve teksten aan elementen uit postpunk en haalde mooie kritieken op hippe blogs als Pitchfork, The 405 en Loud & Quiet. Voor opvolger 'I Want The Door To Open' (8/10 Hardly Art) koos West voor een vernieuwde aanpak en sound.

 

Het resultaat mag er zijn, want 'I Want The Door To Open' zou wel eens een ferme stap vooruit kunnen betekenen voor Lala Lala. Met toevoeging van smaakvolle synths en elektronica, kleine toetsjes jazz én gastoptredens van o.a. OHMME en Ben Gibbard (Death Cab for Cutie, The Postal Service) verdiept West haar vertrouwde klankenpallet van bas, drum en gitaar. Alles mocht grootser, met als einddoel een plaat die minder een verslag van persoonlijke strijd dan wel een stuk poëzie of een puzzel wil zijn.

 

Maar bovenal valt het feilloze songschrijversschap van Lala Lala op, met haar oor voor melodieën en hooks die zich meteen in het hoofd nestelen, meeslepende pen en uitgebalanceerd talent voor arrangement. Lala Lala: een wijsje voor de toekomst. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->