Faisal

Faisal b

Hakimm b

Sanne De Muynck b

Dj Friendzone b

vr 25.11.2022
16+
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Dj Friendzone
Faisal
Hakimm
Sanne De Muynck
Faisal 
00:00

Met zijn genre-bending en eclectische sets en bekend om zijn technische skills en gevoelig oor voor absolute bangers speelt Faisal elk feest en festival plat. Creativiteit, een lak aan hokjes en de wil om telkens vooruit te denken, gecombineerd met een gezonde partymentaliteit maken hem één van onze meest gevraagde dj's. Wanneer je Faisal niet terugvindt op de podia van Pukkelpop, Werchter of in de booth van de hipste clubs in binnen- en buitenland, maakt hij radio voor Stubru, onder andere als Abattoir Anvers samen met Glints, Yong Yello en Hakimm en met zijn eigen radioshow.

Hakimm 
01:30

Geboren in hetzelfde gezin Chatar kon ook Hakimm putten uit de platencollectie van zijn vader; een funk dj in de 70's. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want ook Hakimm is sinds zijn 17e terug te vinden achter de draaitafels van de vetste clubs van het land.

Sanne De Muynck 
03:00
Binnenkort meer info...
Dj Friendzone 
22:00
Binnenkort meer info...
<Club Cactus>

Er is een nieuwe dansvloer in town! Onder de noemer Club Cactus bouwen we de Cactus Club om tot een stomende boiler room voor de beste feestjes die doorgaan tot de vroege uurtjes; de place to be voor dj-sets van de hipste platenruiters uit binnen- en buitenland. Clubben op de dikste housebeats, raven op donkere techno, skanken op drum’n’bass of bouncen op de beste hiphop grooves: anything goes!