...
     
Boogarins
dinsdag 22.02.2022

Op dit moment staat de coronabarometer op code oranje. Dit wil zeggen dat bij dit concert (staand) een geldig covid safe ticket verplicht is.
Meer info over de coronamaatregelen bij onze concerten vind je hier.

Loading Ticket Info
Wanneer:

dinsdag 22.02.2022

deuren

Boogarins

opstelling staand
Boogarinsbr20:45

Fernando ‘Dino’ Almeida en Benke Ferraz legden de grond van Boogarins in de tuin van hun ouders, in de Centraal-Braziliaanse stad Goiânia. Daar experimenteerden ze met psychedelische pop en de muzikale geschiedenis van hun thuisland, gefilterd door hun eigentijdse lens. Al snel ontgroeide Boogarins, vervolledigd door Raphael Vaz en Ynaiã Benthroldo, Brazilië en kwamen ze op de radar van buitenlandse festivals en pers. De groep werd er enthousiast binnengehaald als ‘Brazil’s Tame Impala’, waarbij vaak voorbij gegaan werd aan de rijke Braziliaanse psychrock traditie.

 

Met een Latin Grammy nominatie voor hun tweede album ‘MANUAL’ (2015), herhaaldelijke livesessies bij het invloedrijke KEXP en NPR en festivalpassages op o.a. Primavera, Lollapalooza en SXSW groeide Boogarins snel uit tot een cultfenomeen op eigen kracht. Sinds hun ontstaan tourt en schrijft de band non-stop, met een gigantische output en trouwe following over de hele wereld als gevolg. Acid-fried Latin Indie Rock voor fans van Kikagaku Mojo, Temples, Khruangbin, Foxygen, vroege Pink Floyd en – akkoord, akkoord – Innerspeaker era Tame Impala. Breaking Waves!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->