...
     
Sam De Nef
donderdag 10.06.2021

UPDATE 04/06 – Sam de Nef - Verplaatst naar donderdag 10 juni.

 

Helaas.

We hebben geprobeerd, maar door de extreme weersomstandigheden blijkt het niet mogelijk om de site op een veilige manier klaar te krijgen. Daarom moeten we in extremis het concert van Sam De Nef annuleren.

Gelukkig vonden we een nieuwe datum samen met de groep. Volgende week donderdag 10 juni  komt Sam de Nef dan toch buiten spelen. En als het echt moet kunnen we na de versoepelingen van 9 juni ook binnen spelen in de eventbox van Het Entrepot.

 

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Als je vragen hebt over je ticket kan je contact opnemen met tickets@cactusmusic.be.

Loading Ticket Info
Wanneer:

donderdag 10.06.2021

deuren

Sam De Nef

einde

opstelling openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot.

Sam De Nefb21u30

Sam de Nef verdiende zijn sporen bij indieband Danny Blue & The Old Socks maar gaat solo onder eigen naam voor intimistische folk, geïnspireerd door Dylan, Cohen, Jack Kerouac en Karen Dalton. Klinkt als Nick Drake die aanschurkt tegen songwriters als King Krule, Rex Orange County en Mac Demarco. Lockdown of niet, Sam de Nef timmerde het afgelopen jaar keihard aan zijn carrière. Zo coverde hij een tijdlang elke week een Nederlandstalige klassieker op StuBru, bracht hij een eerste EP uit met ‘Lonely Day, Crowded Year’ en kregen we onlangs een voorsmaakje op hoe dat allemaal live klinkt met de gelijknamige concertfilm. Conclusie: we kijken uit naar het echte werk!

<Buiten Spelen>