...
     
Pink Siifu + NAH
vrijdag 12.11.2021

Conform de beslissingen op het meest recente overlegcomité vervalt de social distancing en mondmaskerplicht, maar is een geldig Covid Safe Ticket (CST) wel verplicht voor alle concerten.

Meer info vind je hier.

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 12.11.2021

20:00 deuren

20:30 NAH

21:30 Pink Siifu

opstelling staand

I.s.m. Hussle.

Pink Siifuus21:30

‘No one will ever accuse Pink Siifu of making the same album twice’. Zo begint het stuk dat bandcamp in 2018 wijdde aan de toen al indrukwekkende collectie albums die rapper/producer/zanger Pink Siifu op het platform zwierde. Of hij nu scherp is, smooth of razend kwaad: ‘Siifu is on his own shit’.

 

Moeilijk vast te pinnen dus, maar daarom niet minder intrigerend. En ondanks hartjes en sterren van grote Amerikaanse blogs als The Fader, Pitchfork en Stereogum en features op albums van o.a. The Avalanches, The Alchemist en Ho99o9 lijkt het alsof Pink Siifu zich het beste voelt als hij zijn ding kan doen in de underground. Ook zijn concerten, met band, hebben de energie van een vlammende punkshow.

 

Sinds 2020 bracht Pink Siifu drie albums uit. De uit gewapend beton opgetrokken hardcore/noise plaat 'Negro' (2020) kwam in het zog van de BLM-beweging als vlammende kritiek op raciale ongelijkheid en racisme. ‘FlySiifu’s’ (2020) met Fly Anakin was een luchtig album over vriendschap en verbondenheid rond muziek met productionele knipogen naar Dilla en Madlib. 'Gumbo' (2021) is geïnspireerd door de Southern Rap van de nineties en featured o.a. Liv.e en Nick Hakim. Zet hem gerust in het rijtje van vernieuwers als Tyler The Creator, Danny Brown, Earl Sweatshirt en JPEGMAFIA. Breaking Waves!

NAHus20:30

De Amerikaanse (maar in België residerende) percussionist, geluidsmanipulator en videokunstenaar NAH werkte zich het afgelopen decennium op uit de underground als veelgevraagde collaborateur van enkele van de meest actieve producers in jazz, hiphop, techno en experimentele elektronica.


Zijn klankenpallet, door The Wire omschreven als ‘textured noise and genre smashing rhytms’ haalt hij uit zijn drum, sampler en electronics, ook het instrumentarium van zijn beruchte livesets. Naast zijn solowerk maakte NAH afgelopen jaren muziek met Ratking’s WIKI, Charlotte Adigéry, Iggor Cavalera en Moor Mother. Één van de meest unieke stemmen in de hiphop en noise scene!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->