...
     
IKRAAAN
vrijdag 11.06.2021

'Buiten Spelen' gaat door in openlucht op de Entrepot site, volgens de coronaprotocollen die op dat moment gelden. Tickets zijn afzonderlijk te koop. Ter plaatse wordt aan de bezoekers een tafel toegewezen voor 1 tot max 4 personen per bubbel.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 11.06.2021

20:30 deuren

21:30 IKRAAAN

23:30

einde

opstelling openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot & Hussle.

IKRAAANb21:30

Niemand doet wat IKRAAAN doet. Laat haar zoetgevooisde stem je niet afleiden van de bittere ernst in haar woorden. IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels op haar route en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en grijpt zo iedereen bij z’n nekvel.


Met haar eerste EP 'Happy Pill' landde IKRAAAN op Fake Records (Brihang, Uberdope) en speelde ze voor volle zalen als support van o.a. Brihang en Zwangere Guy, waar ze haar Nederlandstalige soul trap kon perfectioneren voor een livepubliek. Ze veroverde een plaatsje in de finale van De Nieuwe Lichting 2020 en loste met 'Alleen', 'Cobra' en 'Waarom' (met Jef Neve) een aantal verrassende singles in afwachting van haar - wegens Corona uitgestelde - debuut. Daarnaast schreef ze de soundtrack voor de reeks FC United, die op dit moment loopt op Canvas. Zelfverklaarde glitter princess IKRAAAN komt haar rechtmatige kroon opeisen!

<Buiten Spelen>