...
     
Ron Gallo + Budget Trash
zaterdag 20.04.2019
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 20.04.2019

20:00 deuren

20:30 Budget Trash

21:30 Ron Gallo

23:00

einde

opstelling staand
Ron Gallous21:30

In 2018 werd rock & roll door iedereen morsdood verklaard. Was niet aanwezig op de begrafenis, maar in de plaats waarschijnlijk de gitaren al aan het oppoetsen voor de verrijzenis: Ron Gallo.


Voor wie weet waar zoeken zijn er altijd genoeg garagebandjes te vinden, maar Gallo’s licht manische, in fuzzgitaren gedrenkte sound en gevatte lyrics maken hem volgens Noisey alvast 'a wiser and sharper songwriter than most of the other people doing it'. Of zoals Humo schrijft: 'Hoera. Want in Ron Gallo hebben we weer een betrouwbare leverancier gevonden van de baldadigheid die Devo verkocht en de kromme funk die Frank Zappa aan de man bracht.'


Nu het gemompel van de soundcloudrappers niet meer te verstaan is, de plastieken drops van de elektropoppers beginnen te barsten en de autotune vals zingt, zijn we klaar om headbangend richting het nieuwe decennium de dansen. Gallo gaf met zijn vorig jaar uitgekomen ‘Stardust Birthday Party’ en een strakgespannen show op Pukkelpop alvast de juiste richting aan.

Budget Trashb20:30

Lekker slacken op de beachy tunes van de Brugse jongens van Budget Trash. Denk The Growlers, Allah-la’s en Night Beats. Het is 420, er ligt een skatepark achter de Cactus Club en we weten nu al dat de zon gaat schijnen.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->