...
     
Dubcreator & Lyrical Benjie + Young Veteran Soundsystem & Dan I Locks + Forward Fever
zaterdag 23.02.2019
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 23.02.2019

deuren

Forward Fever

Dubcreator with Lyrical Benjie

Young Veteran Soundsystem with Dan I Locks

einde

leeftijd 16+

opstelling staand

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Forward Fever.

Forward Feverb22:00

Onze vaste partner in dub Forward Fever heeft sinds de start in 1998 niet stilgezeten. Naast hun dj sets en radiowerk waren ze de laatste jaren ook productief in de studio. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs, Woodland Records, Abbaba Jahnoy en Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen al een mooie discography uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman, Ras Tinny en meer. 2019 wordt alvast ingezet met een nieuwe 12" single! Be on the lookout!

Dubcreator with Lyrical Benjienl00:00

Dubcreator is sinds 1988 een vaste waarde in de reggae scene. Vanuit z’n uitvalsbasis Amsterdam producete hij in z’n eigen studio tracks voor labels als King Shiloh Majestic Music, New Flower Records, Dub Flash en Rootical Attack. 'Ten Plagues' met Lyrical Benjie, 'Roar Like a Lion' met Danny Red of het album 'Igzabihir Yakal' met wijlen Peter Broggs zijn maar enkele voorbeelden uit z’n uitgebreide catalogus. Dubcreator selecteert tijdens zijn sets de beste dubplaten en onuitgegeven werk. Vaak brengt hij ook bevriende artiesten mee. Op Dub Revolution wordt hij vergezeld door Lyrical Benjie.

 

Lyrical Benjie

We mogen Lyrical Benjie gerust een van de meest getalenteerde zangers van het Europese vasteland noemen. Naast een heleboel gesmaakte singles, bracht hij ook enkele succesvolle showcase albums uit, waaronder ‘Firm In Jah’ en ‘Rastaman Style’. In het verleden deelde hij al het podium met o.a. King Shiloh, Slimmah Sound, Selassie I Soundz en locals Crucial Alphonso en Unlisted Fanatic.

Young Veteran Soundsystem with Dan I Locksd/se02:00

Dit Duitse collectief rond de getalenteerde Sady Veteran, verspreidt sinds 2011 positive vibes all around. Young Veteran Soundsystem komt met een zelfgebouwde set speakers naar Dub Revolution, wat resulteert in een fantastische sound. Gecombineerd met een platenbak vol top notch tunes en special dubs, ben je met Young Veteran Soundsystem altijd zeker van een vet feestje!

 

DAN I LOCKS

Singjay/dj Dan I Locks staat vooral bekend om zijn werk met Ashanti Selah, Jahmbassador, Ackboo, Meditative Sound en vele andere. Daarnaast is hij een van de stichtende leden van het Deng Deng HiFi Soundsystem en bracht hij in 2013 het album ‘Arise Jah’ uit op het bekende label Indica Dubs. Zweedse roots/reggae van de bovenste plank!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->