...
     
Daniel Blumberg
vrijdag 22.03.2019

Combiticket Daniel Blumberg / Ventilateur (Snuffel).
Voor dit concert zijn ook combitickets beschikbaar voor het concert van Ventilateur in Snuffel. Dit ticket aan reductieprijs geeft toegang tot het concert van Daniel Blumberg in de Ryelandtzaal (start 20:30) en Ventilateur in Snuffel (start 22:00). Het combiticket is enkel verkrijgbaar in voorverkoop.

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 22.03.2019

deuren

Daniel Blumberg

einde

opstelling zittend (ongenummerd)
Daniel Blumberguk20:30

Met debuutplaat ‘Minus’ bezet de Londense kunstenaar en muzikant Daniel Blumberg een unieke positie tussen emotionele songsmid en radicale improvisatieartiest.

 

‘Minus’ is een krachtig en persoonlijk werk, waarin Blumberg afrekent met zijn demonen en een gebroken relatie. Samen met diverse muzikanten destilleerde Blumberg de plaat uit verschillende impro-sessies. Live wordt het materiaal elke show radicaal geherinterpreteerd, met een wisselende bezetting van artiesten, waaronder Dirty Three-percussionist Jim White, contrabassist Tom Wheatley en violist Billy Steiger.

 

Na twee uitverkochte concerten in het AB Salon komt Daniel Blumberg ‘Minus’ voorstellen in de intieme Ryelandtzaal. Een absolute tip voor wie graag muziek hoort op het scherp van de snee en kervend in het hart.

“A statement of inent from an artist who has found his voice”
– The Quietus


“A modern Classic” – The Times

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->