...
     
Crows + Black Leather Jacket
vrijdag 21.06.2019
Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 21.06.2019

deuren

Black Leather Jacket

Crows

einde

opstelling staand

I.s.m. MCLX.

Crowsuk21:30

Het Londense Crows timmert met hun mix van slepende postpunk, noise en new wave al geruime tijd aan de weg. Ze staan bekend om hun woeste liveshows en bijna olympisch tourschema, van het Britse pub-circuit tot spots op Best Kept Secret of supports bij Goat, Moon Duo en Idles.

 

Met die laatste band heeft Crows buiten stilistisch raakvlak ook nog een andere link: zanger Joe Talbot was danig onder de indruk van Crows dat hij hen mee nam op UK tour en hun debuutplaat ‘Silver Tongues' in maart dit jaar uitbracht op zijn label Balley Records. Dé nieuwe noise/postpunk revelatie in de voetsporen van Idles, Shame, Metz, Slaves, Fontaines DC. Breaking Waves!

Black Leather Jacketb20:30

Rock & roll loepzuiver en oversneden? Met het Antwerpse Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums … Maar vooral heerlijke songs die refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

 

In 2017 schopte BLJ het tot finalist in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wie af en toe de radio aanzet heeft ongetwijfeld al met de 'ohohoh’s' van hun single ‘Village People’ in zijn hoofd gezeten. Dit jaar wordt hun debuutplaat verwacht. Dat zou wel eens een serieus bommetje kunnen zijn.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->