...
     
Koreless + Gullfisk + Uphigh Collective + Biaz
zaterdag 09.02.2013
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 09.02.2013

leeftijd 16+

Korelessuk

De 20-jarige Schot Lewis Roberts maakt deel uit van een nieuwe generatie producers die via het wereldwijde web snel opgang maakt in de bass community. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij een doorleefde sound op te trekken. Koreless is met zijn soulvolle elektronica vol diepe bassen en melancholische autotunes in de eerste plaats een dubstepartiest. Maar zijn zachte 2-step en 80's invloeden geven hem een eigen smoel. Zijn muziek sluit perfect aan bij die van SBTRKT, James Blake, Four Tet en Ramadanman.

Gullfiskb

De Gentse Gullfisk is een naam om in de gaten te houden! Zijn melodische bass muziek ligt in de lijn van Koreless en Mount Kimbie en met zijn eerste release 'Move Me' kon hij meteen de aandacht trekken van Select en Switch!

Uphigh Collectiveb

Uphigh Collective is een creatief collectief dat gulzig experimenteert met geluid, beeld en grafisch ontwerp. Hun energieke live shows brengen een elektronische mix van soul, funk en heavy basslines. 'Blend', hun debuutsingle met vocals van Delvis, werd opgepikt door het Brownswood label van Gilles Peterson en kreeg support van zowel Lefto als Select.

 

Nieuwe EP 'Up High What' is net uit en sleepte meteen twee nominaties voor de Red Bull Elektropedia in de wacht, waaronder die voor 'beste live show'! The future sound of Belgium!

<Sonar Sounds>