...
     
Willow + Superlijm + Jfj
zaterdag 12.05.2012
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 12.05.2012

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Villa Bota.

Willowb

Deze zes heren voelen zich prima thuis in het grensgebied tussen pop en experiment. Met hun favoriete geluiden uit de late jaren '80 (Talk Talk! The Cure!) binnen handbereik prepareren ze puike en dansbare indierock. Hun verovering van Vlaanderen begon gestaag met de eerste prijs op het Brabantse Rockvonck en ging steil bergop met een bronzen plak én de publieksprijs op Humo's Rock Rally 2010. Studio Brussel voorspelt al een jaar lang de Grote Doorbraak voor deze band uit Grimbergen. Met een beetje vertraging, maar mét een debuut dat er begin maart aankomt, wordt dit misschien wel dé doorbraak van 2012.

Superlijmb

Superlijm smeert zijn kleverige spul mooi volgens de gebruiksaanwijzing over twee stofvrije helften: humor én catchy melodietjes, en maakt de twee componenten zo genadeloos aan elkaar vast. Zachte en aaibare geluidjes, gebakken onder een knapperig laagje elektronica. Hit 'Michael Jordan' wist het grote gat te vullen dat Grandaddy ons sinds 2006 naliet.

 

Hyperaanstekelijke deuntjes (vraag het onze buurman!) die de wereld niet zullen redden, maar wel een glimlach van hier tot de Apocalyps op uw gezicht zullen toveren. Wij hebben er na het aanhoren van de nieuwe single 'High Rollers' alvast een hardnekkige verslaving bij: hier met die tube Superlijm !

Jfjb

JFJ (of Jonas Frederik Jos Wellens, voor de vrienden), schopte het tot in de preselecties van Humo's Rock Rally met hard-fi indierock die klinkt als 'Eels op de thee bij Wilco, samen luisterend naar waar Bob Dylan mee bezig was op het moment dat de vier Beatles nog rondliepen'. U kunt zich er moeilijk iets bij voorstellen? Check dan even onderstaand clipje!

<Air Play>