...
     
Kapitan Korsakov + Transcoder + Maze
zaterdag 03.03.2012
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 03.03.2012

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Villa Bota.

Kapitan Korsakovb

Kapitan Korsakov - ook wel nietsvermoedend afgekort tot KKK – komt uw trommelvlies frontaal rammen met dreigende riffs, omhuld door een dikke laag distortion. De single 'Cancer' is de veelbelovende voorloper van hun tweede plaat 'Stuff & Such' die eind januari verschijnt. Verwacht opnieuw de neurotische vocals, scheurende gitaren en verschroeiende riffs van hun debuut 'When We Were Hookers' (2009), maar nu gecombineerd met banjo en akoestische gitaren. Klaar voor een noisetrip naar Korsakovia, oord van grunge en gruis?

Transcoderb

Transcoder zit momenteel in de studio met niemand minder dan Luc Van Acker, de enfant terrible van de Belgische muziekscene (Revolting Cocks en Arbeid Adelt). Voor hun eerste opname wordt druk geëxperimenteerd met verschillende stijlen en invloeden. Garagerock, grunge en punk vormen de sound van Transcoder . Voer voor fans van The Stooges, Sonic Youth en Sex Pistols.

Mazeb

Het Brugse Maze is zoveel meer dan de noise-avantgarde-shoegaze-punk die ze spelen. De jury van Westtalent riep hen uit tot terechte winnaar! Uit het juryverslag: "Maze is een attitude en atmosfeer. Maze is pure eerlijke energie met een intelligente fuck-you attitude en een zanger met oestrogeen die zich de ziel uit het lijf schreewt. Maze is amazing!"

<Air Play>