Andreya Triana
Loading Ticket Info
Andreya Triana 

Andreya has our ticket to ride! Haar solo's tijdens het concert van Bonobo (december 2010) deden onze seismograaf tilt slaan en dat levert haar zonder meer een wild card op om haar debuutalbum aan Cactus te komen voorstellen. 'Lost Where I Belong' is een album vol druppelende soul, trippy elektrojazz en een zacht fluisterende stem die voelt als een pleister op bezeerde kinderknietjes. Jazzy beatmaster Bonobo nam haar album onder zijn wonderhanden met een sobere maar doeltreffende aanpak, want Andreya Triana's stem heeft weinig trucjes nodig. Naast Bonobo's 'Black Sands' is ze ook te horen op 'Tea Leaf Dancers' van hip hopproducer Flying Lotus.

Daedelus 

Love professor Alfred Darlington draait op 'Love To Make Music To' samples uit elk mogelijk genre door zijn broken beats, hiphop en elektronica. De geluiden die hij als Daedelus produceert houden zich op in de schemerzone tussen honingzoete melodieën en elektronische rave en hardcore. Bij Ninja Tune vond hij de ideale kapel om zijn crossover geluiden in te prediken, maar eerder bracht hij ook werk uit bij Brainfeeder (het label van stadsgenoot Flying Lotus), Warp en Soul Jazz Records. Daedelus is ook een van de dj’s achter Dublab, een LA based internetradio die naast films en tentoonstellingen ook platen uitbrengt.

<Sonar Sounds>

Een clubreeks voor elektronische geluidsfenomenen! Cactus Muziekcentrum dweilt het elektronische firmament af, op zoek naar ‘the future sound of electronic music’ ofte future beats, nu-jazz, left field dance, broken beats, soundscapes, dubstep … Een strooptocht langs labels als Ninja Tune, Warp, Hyperdub, Brainfeeder en Brownswood Recordings. Cactus Club verbouwen we voor de gelegenheid tot een intieme club.