Darkstar
Tokimonsta

Darkstar uk

Tokimonsta us

Biaz b

vr 12.03.2010
16+
Loading Ticket Info
Darkstar 

The future sound of dubstep! Vanuit Bristol knutselen deze heren momenteel aan een eerste release op kode9's befaamde Hyperdub Label, een van de aanstokers van het oorspronkelijke dubstepgenre. Hun single 'Need You' kreeg support vanuit een eerder onverwachte hoek: het nummer dook op in de 'office charts' van Radiohead als een van de geluiden die hen vergezelde op hun tournee door de UK.

Tokimonsta 

TOKiMONSTA ofte Jennifer Lee staat volgens de laatste berichten op haar Myspace onder arrest voor astrovandalisme. Als haar experimentele hiphopexploten op dubstep onder die noemer vallen, dan geven wij de arrestant van dienst overschot van gelijk. Gevaarlijk spul immers, dat binnenkort in debuutvorm uitkomt op het Brainfeeder Label, de uitlaatlklep van Flying Lotus met o.a. Gaslamp Killer en Daedalus. Lee draait alles door haar sampler: stoffige Motown verkapt ze tot soulful soundscapes met vreemde elektronische bliepjes. In februari en maart komt deze Japans-Amerikaanse even naar Europa vliegen voor de stilaan vermaarde Red Bull Academy, vanuit London glipt ze even weg om onze Sonar Sounds een gepaste première te bezorgen!

<Sonar Sounds>

Een clubreeks voor elektronische geluidsfenomenen! Cactus Muziekcentrum dweilt het elektronische firmament af, op zoek naar ‘the future sound of electronic music’ ofte future beats, nu-jazz, left field dance, broken beats, soundscapes, dubstep … Een strooptocht langs labels als Ninja Tune, Warp, Hyperdub, Brainfeeder en Brownswood Recordings. Cactus Club verbouwen we voor de gelegenheid tot een intieme club.