...
     
Vibronics + Forward Fever meets Ramon Judah + Jah Frequency
zaterdag 13.05.2017

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Dub Revolutions. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden, hou hier rekening mee!

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 13.05.2017

22:00 deuren

04:00

einde

leeftijd 16+

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Forward Fever.

Vibronicsuk

Dé future sound of dub laat de wereld sinds ’95 trillen op haar bassen. Met meer dan 40 releases en het eigen legendarische Scoops label, is Vibronics de absolute voortrekker van de UK dub scene. Ze deelden de studio met een eindeloze lijst van dub- en reggae grootheden als Zion Train, Iration Steppas, Brain Damage en High Tone. Onder andere Michael Prophet, Macka B, Soom T en Earl Sixteen leverden een bijdrage aan ‘The Return Of Vibronics’, hun nieuwste album. Live blijft deze band onvermoeibaar!

Steve Vibronics Live mix
Parvez & Madu Vocals
Splitz Horns
Imitri Percussion

Forward Fever meets Ramon Judahb/uk

Forward Fever vierde onlangs zijn 19-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

 

Voor deze episode van Dub Revolution slaan ze de handen in elkaar met Ramon Judah, de zanger van de legendarische Dub Club! Judah werkte samen met zowat elke naam uit de UK reggae- en dubscene waaronder Bush Chemist, Manasseh, Disciples, Adrian Sherwood, Philip Gad, Brigadier JC en Vibration Lab. Binnenkort komt zijn debuut-EP er aan: keep your ears wide open!

Jah Frequencyb

De strictly positive vibes van Jah Frequency zijn een mix van roots, dub, ska en early reggae en rocksteady. Host van de Frequency radioshow, elke dinsdag van 19 tot 20u op Radio-Iro.be!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->