...
     
Go March + La Jungle
zaterdag 26.03.2016
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 26.03.2016

20:00 deuren

20:30 La jungle

21:30 Go March

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum & Villa Bota.

Go Marchb21:30

Het door Teutoons pulserende drums, kosmische synths en trance-opwekkende gitaarlijnen aangedreven krautrock-meets-cosmic-disco-project Go March is het nieuwste paradepaard uit de Unday-stal (zie ook Dans Dans, Flying Horseman ...). Eerste single 'Rise' werd vertimmerd door schoon volk als Shigheto en Peaking Lights en kreeg meteen bakken aandacht bij de toonaangevende media in binnen- én buitenland.

 

Volledig terecht ook, want de sound van Go March is grenzeloos uitdagend, catchy en abstract tegelijkertijd: Mogwai meets Kraftwerk ofte 'German infused, postrock screamer'. Op de Red Bull Elektropedia Awards ging de band lopen met de award voor 'Most Promising Artist', De Morgen nam hen mee in het lijstje rijzende sterren voor 2016 en in het buitenland kwamen er complimentjes van BBC6, Die Zeit, OOR, Uncut, Clash Magazine en Thump. Ondertussen is er een album uit op Unday en speelt Go March de showcasefestivals in binnen- en buitenland plat.

'Debut single 'Rise' is a propulsive, molten piece of music, almost funky in its digital rigidity.' - Clash Magazine

 

'Een debuutsingle met een stijgingspercentage van 27 procent op de schaal van Goblin.' - Knack Focus

 

'Get your hands on their new single ‘Rise’, a real motherchugger of a spacerock monster.' - Thump

La jungleb20:30

Recht uit de underground van Mons komt de tweetrapsraket La Jungle! Één gitarist en één drummer die samen genoeg energie verzamelen om ons vaderland door winterse stroomtekorten te helpen. Sinds hun ontstaan zit de economie ten zuiden van de taalgrens weer in stijgende lijn en stortte Arne Quinze’s The Passenger ei zo na in. Dat kan geen toeval zijn! Voor fans van Battles, Holy Fuck en Lightning Bolt.

<Air Play>